Coronavirus

Gepubliceerd op 2 januari 2021

Actie van De Kerstengelen gaat door tot en met 6 januari

  De inzamelingsactie van De Wijchense Kerstengelen gaat door tot en met 6 januari. Er komen nog veel donaties binnen, mede door de aandacht die er in de media en op social media voor de actie is. De teller van de actie staat inmiddels boven de € 3.250, maar donaties zijn nog steeds van harte welkom.

“We zijn ontzettend dankbaar voor alle donaties. Prachtig! Vandaag werden we nog verrast met een donatie van 500 euro, maar ook de kleinere giften zijn hartverwarmend”, zeggen De Kerstengelen, die met name donaties tussen de 10 en 50 euro zien binnenkomen. “De meeste mensen doen met Drie Koningen de kerstboom de deur uit. Wij zullen tegelijkertijd weer naar de achtergrond verdwijnen. Rond de volgende Kerst hopen we er weer -vertrouwd op de Markt- te zijn.”

De Kerstengelen sparen door voor cadeaukaarten van Wijchen=, die bij meer dan 90 Wijchense ondernemers te zijn in te leveren. “Gezinnen met een krappe portemonnee worden keihard geraakt door de coronacrisis, maar dat geldt natuurlijk ook voor onze Wijchense ondernemers. De gevolgen zijn groot. Daarom zijn donaties nog van harte welkom”, zegt voorzitter Sjaak Jansen, die de gevolgen van corona nu ook zelf aan den lijve heeft ondervonden, aangezien hij is getroffen door het virus. Gelukkig met milde klachten, dus blijft ook hij zich inzetten voor de actie.

Doneren kan nog tot en met 6 januari via www.kerstengelen.nl/geef

 

Tags: , , , , ,
Naar boven ↑  • Partners