Ondernemers opgelet: Open Coffee Wijchen op 24 oktober in het kasteel

Ondernemers
Van onze redactie
12 oktober 2018
Op woensdag 24 oktober vindt er een speciale bijeenkomst van Open Coffee Wijchen plaats. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Gemeente Wijchen en RvN@. De presentatie is in handen van Nils Roemen, medegrondlegger van 'Durftevragen'. En wat ook bijzonder is: deze keer vindt het plaats in het Kasteel van Wijchen.

DURF TE VRAGEN
De organisatie: "Een week eerder dan je van ons gewend bent, namelijk op woensdag 24 oktober, zal Nils Roemen, waarmaker en trainer, en medegrondlegger van Durftevragen, een interactieve presentatie geven.

Als spreker deelt hij de gedachte dat we, in ieder geval in Nederland, niet te weinig maar teveel hebben. Door mensen, ideeën en spullen met elkaar te delen en aan elkaar te verbinden kan je in korte tijd bergen verzetten. Durftevragen is de versneller in het proces van mensen laten delen en elkaar laten helpen.

Heb jij als ondernemer een ondernemersvraag, een uitdaging of een project waar je hulp bij nodig hebt?  Wil je daar tijdens deze bijeenkomst mee aan de slag?

We zoeken nog 2 á 3 ondernemers die deze stap willen wagen en tijdens deze Durftevragenbijeenkomst actief deel willen nemen. Jouw vraag wordt, samen met de bezoekers van de Open Coffee,  beantwoord en na afloop ga je met een stapel post its met antwoorden naar 'huis'.  Heb je interesse, meldt je dan aan. Opgeven kan tot 19 oktober via info@opencoffee.nl

SAMENWERKING
Voor deze bijeenkomst hebben we de handen in een geslagen met de Gemeente Wijchen en RVN@. Het RVN@ is een dynamische beweging met meer dan 1300 leden; allemaal ondernemers, overheden, instellingen, investeerders en inwoners van (de zeven gemeenten in) het Rijk van Nijmegen.

Het doel van de stichting RvN@ is om het Rijk van Nijmegen sociaal-economisch te versterken. RvN@ stimuleert innovatie en economische groei, krijgt mensen aan het werk, geeft meer studenten toegang tot het bedrijfsleven en laat tegelijkertijd de sociale samenleving in het Rijk van Nijmegen meeprofiteren.

IETS VOOR JOU?
Wij willen met de ondernemers van Wijchen een plek creëren waar we elkaar maandelijks ontmoeten, inspireren en ideeën op doen. Wil jij een keer met je bedrijf de koffie sponseren en een korte presentatie geven over je bedrijf?  Meld je dan aan via de website van Open Coffee Wijchen. Als je een idee of specifieke feedback hebt kan je ons even aanspreken tijdens een bijeenkomst."

  Waar: Het Kasteel. Kasteellaan 9 Wijchen. Wanneer: Woensdag 24 oktober 2018. Tijdstip: 9.00 - 11.00 uur

Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen