Opening legale graffiti-tunnel in Wijchen-Noord

Kunst & Cultuur
Van onze redactie
18 juni 2018
  Op zaterdag 23 juni om 11.30 uur is de officiële opening van de graffiti-tunnel door wethouder Paul Loermans. In overleg met de gemeente Wijchen is besloten om de wanden van deze fietstunnel als legale graffitiplek aan te wijzen. Op deze dag zullen 6 ervaren graffitikunstenaars aan het werk gaan om hun kunsten te vertonen. Ook daarna is het mogelijk om nieuwe graffitikunstwerken op een legale manier aan te brengen op deze wanden.

Zaterdag 23 juni bestaat de Wijk Wijchen-Noord 50 jaar. Een van de activiteiten is het live graffitispuiten op de wanden van de fietstunnel die de wijk Veenhof verbindt met Wijchen Noord.

Planning Graffiti 

  • 9.00 uur starten de zes graffitikunstenaars met het aanbrengen van de schetslijnen op de muren.

  • Tussen 11.00 en 14.00 uur komen de wandelaars uit de wijk langs (i.v.m. wijkactiviteit Wijkvereniging Wijchen-Noord omdat Wijchen-Noord 50 jaar bestaat)

  • 11.30 uur officiële opening door wethouder Kunst en Cultuur Paul Loermans

  • 12.00 uur workshop voor jeugd (in totaal ongeveer een uur)

  • Kunstenaar Moris (foto) die de workshop geeft verwacht dat de meeste graffitikunstenaars zo rond 15.00 uur klaar zullen zijn. Sommige wat eerder en anderen wat later.


  Heeft u vragen over de activiteiten in het kader van Wijchen-Noord 50 jaar? Dan kunt u contact opnemen met de wijkvereniging Wijchen-Noord.

Heeft u vragen over het live graffitispuiten? Dan kunt u contact opnemen met Maurice MORIS Broekhoff. Hij is bereikbaar via info@morisgraffiti.nl of 06-30116750

Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties