Beeldend Wijchen Pieter Kortekaas

Van onze redactie
3 oktober 2014
Museum Kasteel Wijchen, Gemeente Wijchen, KunstPostWijchen en de Wijchense ondernemers slaan de handen ineen en presenteren u een unieke expositie in de open lucht. Van 11 tot 30 oktober 2014 kunt u genieten van de tentoonstelling Beeldend Wijchen Pieter Kortekaas.

De in Beuningen geboren beeldend kunstenaar Pieter Kortekaas keert na ruim veertig jaar terug naar de plaats waar het allemaal begon: het Land van Maas en Waal. Al lopend door het centrum van Wijchen waant u zich voor even in een museum, weg van de dagelijkse beslommeringen. De prachtige schilderijen en sculpturen van de inmiddels internationaal geprezen Pieter Kortekaas geven de binnenstad gedurende drie weken een andere uitstraling.

De organisatie biedt een wandelroute langs alle geëxposeerde kunstwerken aan. De route is te verkrijgen bij Museum Kasteel Wijchen, KunstPostWijchen en deelnemende ondernemers.

Daarnaast is een leuke fotopuzzeltocht verkrijgbaar bij Museum Kasteel Wijchen en KunstPostWijchen. Lever deze in en maak kans op een bronzen sculptuur. Wie weet bent u straks in het bezit van een echte Pieter Kortekaas.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze website www.museumwijchen.nl

 

 

 

Dit bericht delen: