Laatste Open Coffee Wijchen voor de zomerstop

Van onze redactie
12 juni 2014
open coffee wijchen logo

Woensdag 25 juni a.s. is alweer de laatste Open Coffee Wijchen voor de zomerstop. Hans Bijmans van Bijmans Assurantiën zal tijdens deze bijeenkomst in Zaal Verploegen kort stil staan bij schade-, arbeidsongeschiktheids-, lijfrente- en risicoverzekeringen voor ZZP-ers, maar natuurlijk ben je als niet-zzp-er ook van harte uitgenodigd!

We hebben voor dit onderwerp gekozen omdat er veel onduidelijkheid lijkt te bestaan over deze verzekeringen; heb je die echt nodig als ondernemer en welk risico loop je als je ze niet hebt?

Om te peilen onder onze bezoekers hoe zij ervoor staan, hebben we een korte enquête opgesteld en deze enkele weken geleden via onze Linkedin groep en Twitter uitgezet onder de Wijchense ondernemers. Omdat mede op basis van de eerste resultaten blijkt dat vooral ZZP-ers te weinig aandacht aan hun verzekeringen lijken te besteden, gaat Hans specifiek op die doelgroep in.

We zouden het zeer op prijs stellen als ook jij deze enquête in wilt vullen: http://opencoffeewijchen.nl/bijmans/676/
Kost maximaal 1 minuut van je tijd

We zijn heel erg benieuwd naar je (anonieme) antwoorden. Alvast bedankt!

Open Coffee Augustus: Minibeurs


We hebben nog slechts 1 plek vrij voor de Minibeurs tijdens de Open Coffee van augustus. Heb je interesse om jouw bedrijf te presenteren tijdens deze beurs, laat het ons dan weten!

 Waar en wanneer? Afwijkende lokatie!


De Open Coffee vindt deze maand plaats op 25 juni. Tussen 9 en 11 uur ben je van harte welkom bij Zaal Verploegen, aan de Woeziksestraat 100 in Wijchen. Er is voldoende parkeerplaats.

Dit bericht delen:

Advertenties