Hernense Stratenmarkt op 15 juni

Van onze redactie
6 juni 2014
Op 15 juni 2014 , ditmaal de derde zondag in juni, is de 22ste Hernense stratenmarkt.

hernense stratenmarkt logo

Het belooft weer een kleurrijke zondag te worden want behalve de meer dan 300 kramen die u kunt bezoeken zijn er  de gezellige terrasjes waar u kunt gaan zitten om een van de koren (bijv. koor Ap/Art uit Millingen aan de Rijn) of orkestjes (bijv. Parttime uit Druten) te bekijken. Natuurlijk zijn er ook weer straattheatermakers te vinden over de hele markt .

Dit jaar is er ook veel te zien en te beleven met dieren. Zo kunt u bij het kasteel de Drutense kleindiervereniging bezoeken en kunnen de kinderen met dieren knuffelen in de knuffelhoek. U kunt zelf ervaren hoe het is om ring te steken vanaf een rijdende platte paardenkar en de kinderen kunnen onder begeleiding paarden mennen.

Bij de kerk kunt u informatie krijgen van Stichting de Moderne Papegaai over hoe u een papegaai of parkiet als huisdier kunt houden en ze natuurlijk ook bewonderen. Bij het mijlpaalterrein kunt u naar het Dogfrisbee Demoteam kijken en naar het Terrierraceteam.

Wilt u even binnen uitrusten dan kunt u in de Mijlpaal modeltrucks bewonderen

Dit is slechts een greep uit alle evenementen die er plaats zullen vinden voor een volledig overzicht zie www.stratenmarkt.nl

De markt begint om 11.00 uur tot 17.00 uur. Het parkeren is gratis. Helaas is het niet meer mogelijk te pinnen in Hernen.

Dit bericht delen:

Advertenties