BikeLife Heuvelen Tocht 2014 start bij Sportcentrum Arcus in Wijchen

Van onze redactie
2 juni 2014
TWC De Spurt organiseert op zondag 22 juni 2014 de 4e versie van de BikeLife Heuvelen Tocht. Je kunt starten van 7.30 tot 10.00 uur.

De Bikelife Heuvelentocht is een toertocht van 75 of 125 kilometer, die start bij Sportcentrum Arcus in Wijchen. Vanuit hier rijdt u naar Groesbeek en vervolgens richting het Reichswald. Terugkomend in Nederland kunt u op de hellingen bij Berg & Dal testen hoe de conditie er voor staat. De route van 125 km heeft ruim 800 hoogtemeters!

Het is een afwisselende toertocht over dijken, door bossen en over een reeks hellingen in Gelderland, Limburg en het Reichswald in Duitsland.

Door de extra mogelijkheden die de nieuwe startlocatie Sportcentrum Arcus biedt, heeft de NTFU onze tocht geclassificeerd met een ster. Er is onder andere voldoende parkeergelegenheid direct bij het sportcentrum en is er ook ruime douchegelegenheid.

Het Grand Café is de hele dag geopend voor een kop koffie vooraf, of een drankje en hapje na de tocht.

Door de verschillende afstanden is de tocht meer dan geschikt voor de startende fietser. Maar ook de geoefende fietser zal zich uit kunnen leven op al het moois dat onze omgeving te bieden heeft.

Voorinschrijven gaat snel en eenvoudig via de website http://twcdespurt.nl/bikelife-heuvelen-tocht/ of de website van de NTFU:  http://www.ntfu.nl/Kalender/Inschrijven.aspx?id=35386

Vanaf 7.30 uur kunt u ook inschrijven bij het startbureau bij sportcentrum Arcus.

Voor meer informatie over de tocht, gelieve contact op te nemen via de website van TWC De Spurt, www.twcdespurt.nl.

Dit bericht delen:

Advertenties