Militaire oefening in en rond Wijchen

Van onze redactie
30 mei 2014


De Koninklijke Landmacht houdt van 3 tot en met 5 juni een militaire oefening. Er wordt zowel overdag als ’s nachts geoefend in het gebied tussen Vianen, Arnhem, Nijmegen, ’s Hertogenbosch en Oosterhout.




Ook in Wijchen kunt u de militairen tegenkomen. De oefening zal zich onder andere afspelen op de openbare weg. Er wordt opgetreden in burgertenue. Hierbij zal de veiligheid en het gebruik van de wegen conform de wegenverkeerswet vooropstaan. Verder zijn er waar men zich op privéterrein begeeft afspraken gemaakt met de eigenaren van deze terreinen. Aan deze oefening nemen ongeveer 60 militairen en verschillende voertuigen deel. De militairen verplaatsen zich bewapend door het gebied maar maken geen gebruik van munitie of oefenmunitie.

Heeft u voor, tijdens of na afloop van de oefening vragen of klachten, dan kunt u contact opnemen met het ministerie van Defensie, Hoofdkwartier 11 Luchtmobiele Brigade (AASLT) “7 December”, Sectie NATOPS, Stafofficier Planning en Control via telefoonnummer 026 353 26 12.


Dit bericht delen:

Advertenties