Familievoetbaltoernooi Balgoy 6 tot 8 juni

Van onze redactie
22 mei 2014
DIOSA Familie Voetbaltoernooi bestaat 40 jaar!

In het weekend van 6 t/m 8 juni staat Sportpark ‘De Wissen’ in Balgoy volledig in het teken van het 40-jarig bestaan van het DIOSA familie voetbaltoernooi.

Een toernooi dat in de verre omtrek bekend staat om de vele families die meedoen, de enorme sportiviteit en ook de gezelligheid.

Het 40-jarig bestaan is weer een nieuwe mijlpaal in het bestaan van het toernooi en dit willen we zeker niet onopgemerkt voorbij laten gaan. 

Het feestweekend gaat van start op Vrijdag 6 juni a.s., met een grootse familievoetbal feestavond, waarvan de entree GRATIS is.

Deze feestavond is voor IEDEREEN, Jong & Oud, Leden en Niet-leden van DIOSA, families die ooit hebben meegedaan gedurende één van de 40 familievoetbal jaren, maar ook alle vaste supporters en inwoners van Lunen, Nederasselt en Balgoij zijn van harte welkom.

De feestavond start om 19:00 uur met een 5-tegen-5 toernooi, waarin 6 families van toen weer tegen elkaar zullen strijden. Vervolgens zal om 20:00 uur de feestavond losbarsten onder begeleiding van DJ Strike, opgevolgd door een optreden van de RETTEKETET SHOWBAND.

Tijdens de hele feestavond zal er voldoende gelegenheid zijn om gezellig met elkaar bij te kletsen en tevens herinneringen van vroegen op te halen.

Op Zondag 8 a.s. wordt het 40e Familie Voetbaltoernooi georganiseerd, ook dit jaar weer met een groot aantal senioren- en jeugdteams.

Aanvang van de toernooi dag is rond de klok van 8:00 en we verwachten dat de finale rond 17:30 uur zal worden gespeeld.

Behalve kijken naar attractief voetbal is er op sportpark “de Wissen” aan de Eindsestraat nog veel meer te beleven. Voor de kinderen zijn er extra leuke attracties aanwezig, zoals een stormbaan en er is de mogelijkheid om geschminkt te worden.

De dag zal gezellig afgesloten worden met één van de beste Feest-DJ’s van Nederland, DJ Ronny.

Wij hopen u van harte te verwelkomen op vrijdag 6 of zondag 8 juni a.s., op sportpark ‘De Wissen’ aan de Eindsestraat in Balgoy, zodat we dit 40-jarig DIOSA Familievoetbal jubileum samen met u kunnen vieren.

Dit bericht delen:

Advertenties