Kleintje Koffie Bibliotheek wijchen

Van onze redactie
14 mei 2014
Op woensdag 21 mei van 10.00 tot 11.00 uur is er weer “Kleintje Koffie” in de Bibliotheek Wijchen.

Thema van deze ochtend is Muziek en Voorlezen

Muziek speelt een belangrijke rol in het dagelijks leven. Maar zelf zingen  en muziek maken is toch veel leuker dan een cd opzetten! Het stimuleren van de muzikaliteit is van zeer groot belang voor de ontwikkeling van je baby. Je kindje kan zo samen ontdekken en voelt zich vrij om te experimenteren.

Saskia Jonk geeft een workshop samen muziek maken. We zingen samen bekende en onbekende liedjes. Aan het eind zijn er nog instrumentjes om mee te spelen!  Ze heeft ook een cd-tje met liedjes gemaakt. Hier wordt ook uit gezongen.

 Kom gewoon met uw kind naar deze bijeenkomst (voor ouders met kinderen in de leeftijd tot en met 4 jaar).

Neem ook het bibliotheekabonnement mee want er is gelegenheid om boekjes uit te zoeken. Neem ook wat te drinken mee voor uw kindje.

Datum: woensdag 21 mei 2014

Tijdstip: 10.00 - 11.00 uur

Waar: de Bibliotheek Wijchen, Oude klapstraat 80

Voor wie: voor ouders/verzorgers en kinderen tot en met 4 jaar

Toegang is gratis

Wat is Kleintje Koffie? Van 0-4 jaar leert een kind heel veel. Lopen, praten, spelen, plaatjes  kijken en begrijpen. Uw kind ontwikkelt zich in hoog tempo, dat doet uw kind samen met u!  Kleintje Koffie wil vaders en moeders met kinderen van 0-4 jaar bij elkaar brengen. Iedere maand wordt met elkaar over een thema  gesproken waarbij boeken en de taalontwikkeling van uw kind centraal staan. Kinderen kunnen gewoon mee met hun ouder(s) naar Kleintje Koffie. De bijeenkomst is gratis!

 

 

Dit bericht delen:

Advertenties