Taxatiedag in Bibliotheek Wijchen

Van onze redactie
7 mei 2014
Onbruikbaar of veilingobject?

De meeste mensen hebben wel een zolder of een andere ruimte die dient als opslagruimte voor zaken die niet dagelijks op tafel komen. Het kan maar zo zijn dat daar spullen liggen die waarde vertegenwoordigen. Wellicht een erfstuk of verzameling munten die onder het stof ligt of een doosje met sieraden van oma. Verzamelaarsveiling organiseert door het gehele land taxatiedagen en binnenkort ook in Wijchen.

Iedereen is van harte welkom tijdens de inname- en taxatiedag op woensdag 21 mei a.s. van 10.00 – 17.00 uur in de Bibliotheek Wijchen aan de Oude Klapstraat 80. Kijk voor meer informatie op www.verzamelaarsveiling.nl of bel 0186 - 746 746.

Verzamelaarsveiling is eigendom van familie de Ruiter. Deze familie is al ruim 25 jaar actief op de verzamelaarsmarkt en lid van diverse vakverenigingen. Hun specialisme spitst zich toe op munten, postzegels, oude ansichtkaarten en oude bankbiljetten van over heel de wereld. Ook op het gebied van goud, zilver en platina heeft familie de Ruiter haar sporen verdiend. Verzamelaarsveiling is opgezet met als doel om geheel vrijblijvend verzamelingen, erfstukken, gouden sieraden of bijvoorbeeld tafelzilver te taxeren. Na de taxatie kan men besluiten of het erfstuk of de collectie ingebracht wordt ter veiling. Verzamelaarsveiling zet de objecten op de fysieke of online veiling en alle verzamelaars die actief zijn kunnen meebieden op bijvoorbeeld sieraden, bankbiljetten of die oude ansichtkaart. Het veilen van objecten vergroot de kans op een hogere opbrengst en dat kan interessant zijn. Vraag naar de voorwaarden aan de taxateur voor de verkoop van objecten via de veiling.

 

Dit bericht delen:

Advertenties