Tribute to Anouk, Alanis en Within Temptation in Theater ’t Mozaïek

Van onze redactie
7 oktober 2016
Drie bands op één avond! Onder de verzamelnaam rockdiva’s presenteert Theater ’t Mozaïek drie Nederlandse bands die een tribute spelen aan drie geweldige rockvrouwen. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor dit fantastische staconcert op zaterdag 22 oktober. E-tickets via www.mozaiekwijchen.nl kosten € 12,50, aan de kassa betaalt u € 15,00.

De bands:

alanizmorizzette  Dynamiek, attitude, emotie en muzikaliteit staan altijd op de eerste plaats bij Alanis Morissette. Tribute-band Alaniz Morissette heeft dit allemaal en raakt het publiek daarmee. De band laat het genieten van alle bekende Alanis-songs en net als de zangeres zelf schromen ze niet de nummers verrassend te brengen.

persfoto_withintension  De unieke zangstem van de zangeres van Within Tension is bijna niet te onderscheiden van het origineel. Met een professionele, spetterende liveshow maken ze van elk optreden een waar feest. Vol enthousiasme spelen ze alle bekende nummers en ook latere gothic-hits.

graduated-fools-press  Graduated Fools stond als Anouk-tribute al op Festyland, Dutch Valley en de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. De band neemt het publiek mee in een muzikale achtbaan, waarin bekende en minder bekende hits van Nederlands bekendste rockdiva de revue passeren.

Datum: 22 oktober 2016, Tijd: 20.15 uur. Prijs: € 12,50 in voorverkoop, €15,00 aan de kassa

Voor meer informatie over de artiest:

Website: www.artilla.nl

Trailer/filmpjes:

Graduated fools/Anouk

Alaniz/Alanis

Within Tension/Temptation

Dit bericht delen: