Open golfdag zaterdag 29 maart BurgGolf Wijchen

Van onze redactie
20 maart 2014
Open golfdag zaterdag 29 maart BurgGolf Wijchen

Heeft u altijd al een balletje op de golfbaan willen slaan en bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij BurgGolf Wijchen? Wilt u weten hoe de baan en het clubhuis eruit zien? Of hoe u kunt leren golfen? Of wilt u gewoon even wat rondneuzen en genieten van het weer onder het genot van een hapje en drankje? Bezoek dan onze open golfdag op zaterdag 29 maart bij BurgGolf Wijchen (bij de Berendonck).
Gedurende de dag zullen er verschillende gratis clinics plaatsvinden zowel voor volwassenen als voor kinderen waarbij een ervaren golfprofessional u de basisbeginselen van het golf bij zal brengen. Een professional neemt u mee de baan in om het swingen, chippen en putten te proberen. Schrijf u nu in voor deze clinic via www.burggolf.nl/opendag.

Rij een rondje met een buggy op de golfbaan

Heeft u altijd al eens een golfbaan met al zijn natuurlijke schoonheid willen bewonderen? Dat kan op deze open dag. Onze marshall zal u rondrijden in zijn buggy en daarbij vertellen over de golfbaan en de golfsport. Een interactieve en leuke manier om de golfbaan te verkennen!
Verder zal golfprofessional Guido Loning een spectaculaire  golf trick show verzorgen, zijn er verschillende informatiestands aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en voor de kinderen zijn er leuke activiteiten georganiseerd.

Ten slotte is het ook mogelijk om kosteloos een aantal holes te lopen op onze prachtige par-3 baan of een paar holes footgolf te spelen.

Voor iedereen is er deze dag wel iets leuks te doen bij BurgGolf Wijchen! We hopen u allen te zien op zaterdag 29 maart.

Locatie

BurgGolf Wijchen, Weg door de Berendonck 40, 6603 LP Wijchen

Bezoek onze website voor meer informatie: www.burggolf.nl/opendag of stuur een mail naar events.wijchen@burggolf.nl

 

Dit bericht delen:

Advertenties