26e Bijmans Open nadert climax!

Van onze redactie
18 maart 2014
26e Bijmans Open nadert climax!

 

Op zaterdag 22 en zondag 23 maart vinden de (halve) finales plaats van

de 26e editie van het Bijmans Open op de banen van LTV Vormer. Tijdens de eerste zes speeldagen heeft het publiek onder een heerlijk voorjaarszonnetje al volop genoten van gezelligheid, leuke wedstrijden en vooral ook mooi en spectaculair tennis in de categorie 2. Ook hier blijft het spannend en zijn de onderlinge verschillen klein!

 

In de categorie heren enkel 2 is de concurrentie groot. Maar liefst 12 sterke spelers die voor de winst gaan! Een primeur heeft het toernooi met de heren dubbel 2 en de damesdubbel 2. Daarnaast strijden ruim 450 deelnemers in de categorieën 3, 4, 5, 6, 7 en 8 (HE-DE-HD-DD-GD) om de fel begeerde eerste plek.

 

Vanwege de overweldigende belangstelling van afgelopen jaren is het toernooi uitgebreid naar ruim twee weken. Het toernooi is gestart op zaterdag 8 maart.

Ook dit jaar is Bijmans Open te volgen via Twitter en Facebook.

 

Bij de 25e editie was Joffe van der Heijden de sterkste in de herenenkel 2, de categorie die afgelopen jaar voor het eerst aan het toernooi is toegevoegd. De titel in de herenenkel 3 is gewonnen door Frank van Summeren (LTC Uden). Suzanne Rehorst (Victoria Rotterdam) was oppermachtig in de damesenkel 3. Aan hun de uitdaging dit jaar met de zware concurrentie af te rekenen.

 

Naast de mooie wedstrijden die er dagelijks op de banen van LTV Vormer te zien zijn, ontbreekt het tijdens het toernooi uiteraard ook niet aan gezelligheid. Daarnaast zijn er voor spelers en toeschouwers gedurende het hele toernooi verse broodjes, verse soep en maaltijden verkrijgbaar.

Dit bericht delen:

Advertenties