Hollandse Avond in Theater ’t Mozaïek

Van onze redactie
17 maart 2014
 

Hollandse Avond in Theater ’t Mozaïek

Wij van Wijchensnieuws geven 3 x 2 vrijkaarten weg!

Wilt u ook kans maken? Like dan nu onze Facebook pagina en deel het desbetreffende bericht! Prijswinnaars worden 30 maart bekend gemaakt.

De Berjankobra's

Zaterdag 5 april is het feest in Theater ’t Mozaïek! Een oerhollands feest, met smartlappenband De Berjankobra’s en DJ Richie On Tour. Kaarten voor dit staconcert zijn nog verkrijgbaar via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 645 03 47. Meezingen en meeswingen hoeft niet persé, maar gebeurt gewoon vanzelf…

 

DJ Richie On Tour alias Richard Heijnen is nieuw voor Theater ’t Mozaïek, maar voor de Wijchense feestganger zeker niet. Op de Markt bij de Vierdaagse, bij de Arend en andere cafés in Wijchen of als presentator bij de kasteelfeesten, Wijchen Schaatst en de Carnaval. In het weekend presenteert hij bij Radio 024 de Weekend Wekker. En op 5 april maakt hij het Hollandse feest compleet, door in de pauze en na afloop van de Berjankobra’s met lekkere stampers de sfeer erin te houden.

 

De Berjankobra’s brengen een lekker moppie volksmuziek waarbij ze hun afkomst zeker niet verloochenen. Ze komen uit een warm en degelijk Amsterdams nest. Hun ma had een vast stekkie op de wallen waar hun vaders om beurten zijn neergestreken. Dat ze allemaal een andere pa hebben zorgt wel eens voor bonje, maar laat je niet van de wijs brengen en zing een lekker moppie mee met de Berjankobra’s.

Deze band is ontstaan na de theatertour van Trane met Tuite en bevat ook enkele leden van die welbekende smartlappenband. Met een Gelderse drummer (Geert Hendrikx uit Hedel) en een nieuwe zangeres die bijna een thuiswedstrijd speelt (Elkie Broers uit Nijmegen) voelt de band zich prima thuis in Wijchen!

 

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:

Datum:  Zaterdag 5 april 2014

Tijd: 20.15 uur

Artiest:  De Berjankobra’s en Dj Richie on tour

Voorstelling:  Hollandse Avond

Genre:  Hollandse Muziek  (staconcert)

Prijs:  €15,00  (inclusief garderobe)

 

Dit bericht delen:

Advertenties