Matrixx Magixx - SPM Shoeters Denbosch inc. loterij

Van onze redactie
16 maart 2014
Donderdag 20 maart is een speciale datum in de speelkalender van profbasketbalvereniging Matrixx Magixx.

Niet alleen wordt er een thuiswedstrijd gespeeld tegen rivaal Den Bosch, er zullen ook diverse activiteiten en festiviteiten plaatsvinden.
Het nieuwe bestuur gaat aangekondigd worden en zal haar missie en ambitieuze doelstellingen toelichten. Voorafgaand aan de presentatie wordt een compleet verzorgd buffet aangeboden aan de genodigden van de businessclub. De grote Magixx loterij zal ook dit jaar niet ontbreken waarmee een 3 daagse NBA reis naar Amerika, een scooter en vele andere prijzen gewonnen kan worden. De laatste loten zullen op de avond van de wedstrijd verkocht worden.

Na de wedstrijd wordt er een afterparty gehouden met een dj en last but not least zal burgemeester Hans Verheijen aanwezig zijn en onder andere de ceremoniële eerste bal van de wedstrijd opgooien.

De spelers van de Magixx hebben dit jaar al veel spektakel en strijdlust op de vloer gebracht. De verwachting is dan ook dat de wedstrijd tegen Den Bosch, zoals vaker gebleken, een spannende en mooie wedstrijd zal worden. Iedereen is uiteraard welkom, kenner of leek, jong en oud!

De wedstrijd zal gespeeld worden op donderdag 20 maart om 20:00 uur in topsportcentrum Arcus, Campuslaan 14 te Wijchen.

Dit bericht delen:

Advertenties