Kunstcafé met Willem Wernsen

Van onze redactie
15 maart 2014
Kunstcafé
met Willem Wernsen

De organisatoren van het kunstcafé kondigen met trots de spreker voor de komende bijeenkomst aan: op 21 maart zal fotograaf Willem Wernsen een lezing houden over zijn intrigerende zwart-wit werk. Daarnaast is er natuurlijk weer voldoende tijd om andere kunstliefhebbers en kunstenaars te ontmoeten.
Mensen in zwart-wit
Willem Wernsen is geen onbekende in het fotografiewereldje. Zijn twee boeken Beautiful People (2003) en Timeless (2011) zijn populair, en op het fotofestival Naarden van 2013 was hij een van de belangrijke deelnemers. Zijn documentaire serie 'Factory Workers' toont de slechte werkomgeving van arbeiders in een Chinese fabriek, waar kinderwagens werden gemaakt voor de Nederlandse markt.

Het werk van Wernsen wordt omschreven als sociaal documentair met een centrale plaats voor de mens in zijn leef- of werkomgeving. Het zwart-wit werk, dat Wernsen na aan het hart ligt, zorgt voor mooie indringende beelden.
Wernsen in Kunstcafé
Wernsen vind het leuk om in het kunstcafé te komen spreken en verwacht een interessante avond, waarin 'je voelt dat mensen kunnen doordringen tot de essentie van het beeld'.

Tijdens de avond is het mogelijk om een gesigneerd exemplaar van het fotoboek Timeless te kopen. Bij aanschaf krijgt de koper er een gesigneerde A4 fotoprint uit het boek naar keuze bij, die tevoren kan worden uitgekozen op de website van de fotograaf: www.willemwernsen.com . Doorgeven van de keuze kan via email: willemwernsen.photographer@gmail.com ovv 'foto Wijchen'.

Kunstcafé Wijchen: 21 maart in de foyer van het Mozaïek, Oosterweg 179 (parkeren achterzijde), aanvang 20.00 uur. Toegang is gratis maar graag aanmelden op kunstpostwijchen@gmail.com .

kunstpost

Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen