Snellezen tegen Boekenweekstress

Van onze redactie
9 maart 2014
Extraatje Bibliotheek/HEMA academie:

Snellezen tegen Boekenweekstress

 

Den Haag, 4 maart 2014

Boekenweek 2014: Zoveel mooie boeken en weinig tijd? De Bibliotheek biedt hulp: een cursus Snellezen voor al haar leden. Met de cursus Snellezen leer je op een toegankelijke manier sneller te lezen én te blijven begrijpen wat je leest.

 

Speciaal voor de Boekenweek wordt aan alle cursuspakketten van de Bibliotheek/ HEMA academie als extraatje de cursus Snellezen toegevoegd. Dit geldt ook voor de leden die al een pakket hebben geactiveerd. De nieuwe cursus is alleen gedurende de maand maart te volgen en is net als de andere cursussen gratis voor leden van de Bibliotheek.

 

Bibliotheek/HEMA academie

Sinds 12 december 2013 kunnen bibliotheekleden kosteloos online cursussen volgen met hun bibliotheekpas. De drie beschikbaar gestelde cursuspakketten zijn Social media/sociale vaardigheden (Instagram, Omgaan met pesten en seksuele intimidatie en Timemanagement), ICT (iPad de basis, Nieuw in PowerPoint 2013, Excel 2007, de basis) en Vrije tijd (Wijn, Digitale fotografie en DJ). Deze cursussen, die de Bibliotheek in samenwerking met HEMA academie, het online opleidingsinstituut aanbiedt, zijn een jaar lang onbeperkt te volgen. De cursus Snellezen wordt in maart aan elk pakket toegevoegd en is alleen in deze maand online beschikbaar.

Meer informatie over het cursusaanbod vind je op www.bibliotheek.nl/hema-academieBibliotheek_Wijchen

 

Dit bericht delen:

Advertenties