PORTugese sferen in Theater ’t Mozaïek

Van onze redactie
6 maart 2014
 

Op vrijdag 14 maart zit iedereen in Theater ’t Mozaïek in de vakantiestemming. Fadogroep Quatro Ventos zorgt voor heerlijke Portugese muziek, vol passie, weemoed, humor en liefde. En na afloop kan het publiek nagenieten tijdens een gratis portproeverij. Hoe heerlijk kan een avondje uit zijn? Kaarten zijn nog verkrijgbaar via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 645 03 47.

 

De Portugese zanger en gitarist Emanuel Pessanha heeft met Quatro Ventos al zestien jaar een ijzersterk fado-ensemble in handen. De groep bracht inmiddels een live-dvd en zes studioalbums uit, waarvan de laatste, ‘Mitos e Lendas’, afgelopen januari verscheen. Bijzonder detail voor Wijchen is contrabassist Lucien Matheeuwsen, als docent bij De Stroming een bekend gezicht voor veel aanstormende muzikanten.

 

‘Serenidade’ is opnieuw een wonderschoon theaterconcert met de fado als muzikaal baken. Speciale aandacht in de line-up verdient de fenomenale Rafael Fraga, een kersvers Ventos-lid. Hij is een meester op de klassieke Portugese gitaar en tevens actief als componist, tekstschrijver en arrangeur. Fraga leverde een belangrijke bijdrage aan de nieuwste cd van Quatro Ventos.

 

 

 

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:

 

Datum: Vrijdag 14 maart 2014

 

Tijd: 20.15 uur

 

Artiest:  Quatro Ventos

 

Voorstelling: Serenidade

 

Genre: Muziek

 

Prijs: €18,00 (inclusief garderobe en drankje, met gratis portproeverij)

 

 

140314 QUATRO VENTOS ovv fotograaf A. Reef

 

Dit bericht delen: