Poolvogel in Theater ´t Mozaiek

Van onze redactie
6 maart 2014
tMozaiek1

Poolvogel in Theater ´t MozaiekPoolvogel in Theater ’t Mozaïek

De groep Poolvogel tekent voor een uitdagende mix van absurdistische sketches, explosieve loltrapperij en humoristische liedjes, waarin ze normale omgangsvormen en onzekerheden tot in het bizarre uitvergroten. Theatercoördinator Nancy van Nuland ging helemaal om toen ze de scène zag waarin de heren de rollen omkeren en een telemarketeer van een energiemaatschappij lastig vallen. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 645 03 47.

In Wachtlokaal 9 slaat de stemming constant om. Telkens als je verwacht op het verkeerde been gezet te worden, slaat de groep tóch weer de voorspelbare weg in. Het resultaat is een even ontroerende als hilarische vertelling, waarin elke vanzelfsprekendheid ieder moment kan omslaan in een schrijnende tekortkoming. Poolvogel is en spéélt een vriendengroep. Individueel zijn ze stuk voor stuk teamspelers, maar zodra de vrienden samenkomen is het ieder voor zich. Zolang ze er niets voor hoeven doen, doen ze álles voor elkaar. Dat soort vrienden zijn ze. Maar nu is er een nier nodig. Van één van hen…

Bij het maken van de voorstelling werd Poolvogel begeleid door routiniers Peter Heerschop en Viggo Waas. Peter over Poolvogel: "Ze zijn slim, grappig, vreemd en toch heel aanraakbaar. Kom er nog maar eens om. Een groep. En nog echt goed ook." Ze wonnen niet voor niets zilver op het Amsterdams Kleinkunstfestival!

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:

Datum:  Zaterdag 15 maart

Tijd: 20.15 uur

Artiest:  Poolvogel

Voorstelling:   Wachtlokaal 9

Genre:  Cabaret

Prijs:  €17,50 (inclusief garderobe en drankje)

 

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over de artiest:

www.poolvogel.nl

 

Voor vragen aan het theater:

Nancy van Nuland

Coördinator Theater ’t Mozaïek

theater@mozaiekwijchen.nl

(024)6450455

Dit bericht delen:

Advertenties