Praat mee over ons mooie landschap!

Van onze redactie
9 juni 2015


Wilt u meepraten over het landschap van Wijchen en het buitengebied? Of heeft u een idee wat u wilt uitvoeren? Kom dan dinsdag 30 juni van 19.30 tot 21.30 uur naar het bezoekerscentrum Leur aan de Van Balverenlaan 1b in Leur. De gemeente Wijchen hoort graag van hoe u het landschap het liefst zou zien. U bent van harte welkom!


Zelf ideeën uitvoeren

De gemeente ondersteunt graag initiatieven van de inwoners van Wijchen. Dit kan bijvoorbeeld een bijdrage in de kosten zijn. Maar de gemeente pakt steeds vaker de rol op van verbinder of als begeleider.

Zij wil graag een bijdrage leveren aan nieuwe ideeën die ervoor zorgen dat het landschap aantrekkelijk blijft en mogelijk nog mooier wordt! Wij helpen u graag bij de uitvoering, maar verwachten dat u het initiatief neemt.
Waar kunt u aan denken?

Misschien wilt u wel een ouderwetse boomgaard aanleggen? Meer vlinders of veldbloemen in de berm? Wandelpaden aanleggen? Of iets anders? De gemeente hoort het graag van u. Samen met u kijkt de gemeente of zo’n idee mogelijk en uit te voeren is.
Meer informatie en aanmelden

Komt u ook naar Leur op 30 juni? Stuur dan een e-mail naar Lambert van Beusekom via l.v.beusekom@wijchen.nl. Kijk voor alle informatie over de bijeenkomst op www.wijchen.nl/wijchenslandschap.

Dit bericht delen:

Advertenties