Doe mee aan het onderzoek Meet uw huis

Van onze redactie
9 juni 2015


De gemeente wil heel graag weten of de woningen in Wijchen wel geschikt zijn voor de toekomst. "Zoals u vast weet worden wij steeds ouder en blijven ook langer thuis wonen. Daar willen wij als gemeente op voorbereid zijn. Wij hebben daarvoor uw hulp nodig! Als u ons helpt, maakt u kans op een mooie prijs. U doet toch ook mee?


Meedoen?

Ga naar de website www.meetuwhuis.nl/wijchen. Daar kunt u de vragenlijst invullen. Wij vragen u een paar metingen te doen onder het motto meten = weten! Het is dan ook handig om een meetlint bij de hand te hebben.
Geen internet of heeft u hulp nodig bij het invullen?

U kunt contact opnemen met Jeanny Evers van MEER Welzijn Wijchen via 024 641 84 59. Dan komt er gratis een woonadviseur bij u langs. Deze adviseur helpt u met het opmeten van uw woning en het invullen van de vragenlijst.
Een leuke prijs winnen?

Het is belangrijk om een goed beeld te krijgen van de toegankelijkheid van de woningen in Wijchen. Vul de vragenlijst in en maak kans op één van de 50 VVV bonnen. U krijgt bericht als u gewonnen heeft.
Kan iedereen meedoen?

2500 huishoudens in Wijchen zijn geselecteerd om mee te doen aan het onderzoek. Zij ontvangen deze week een brief. Heeft u geen brief ontvangen en wilt u ook meedoen? Dan kan. Iedereen die in Wijchen woont kan meedoen. Het maakt niet uit of u een huurhuis of koopwoning woont. En het maakt ook niet uit hoe oud u bent! Wij zijn ook erg benieuwd naar de woningen waar nu veel jongeren wonen.
Wie voert dit onderzoek uit?

Dit is een onderzoek van adviesbureau Schellekens Advies en  onderzoeksbureau ABF Research. De provincie Gelderland financiert dit.
Bewust Wonen

Het onderzoek maakt onderdeel uit van de campagne Bewust Wonen. Doel van deze campagne is dat inwoners prettig, veilig en comfortabel kunnen (blijven) wonen in Wijchen. U kent wellicht de jaarlijkse Informatiemarkt en het Magazine Bewust Wonen. Op de Informatiemarkt Bewust Wonen in oktober worden de resultaten van het onderzoek bekend gemaakt.
Meer weten?

Neem dan contact op met Jeanny Evers van MEER Welzijn Wijchen via 024 641 84 59."

Dit bericht delen:

Advertenties