Strong Viking Run – Water Edition - 13 en 14 juni op Berendonck

Van onze redactie
9 juni 2015
Op zaterdag 13 en zondag 14 juni aanstaande vindt de ‘Water Edition’ van de Strong Viking Obstacle Run plaats op en rondom recreatiegebied Berendonck te Wijchen. Het is een populaire hindernissenloop met duizenden deelnemers. Tijdens het evenement blijft de Berendonck bereikbaar voor dagrecreanten en bezoekers van het Waterski & Outdoorcentrum alsmede de golfbaan van BurgGolf Wijchen en Restaurant Magnolia’s.

Op het parcours zijn verschillende hindernissen te vinden. Tijdens deze editie staat water centraal waardoor verschillende obstakels in het water zijn gesitueerd. De start en finish van de run is op het strand, ter hoogte van de parkeerplaatsen A en B.

Op- en afbouw

Tijdens de op- en afbouw blijft Berendonck voor alle bezoekers bereikbaar. Bezoekers dienen er rekening mee te houden dat bepaalde delen van het recreatiegebied in de periode van 11 juni tot en met 16 juni beperkt te gebruiken zijn.

Het terrein is vanaf woensdag 17 juni weer helemaal toegankelijk.

Parkeren

Op recreatiegebied Berendonck is betaald parkeren van toepassing. Ook tijdens de Strong Viking Run is dit het geval. Op zaterdag 13 en zondag 14 juni 2015 zal een afwijkend parkeertarief van kracht zijn. Ook voor dagrecreanten en andere bezoekers geldt deze dag een hoger parkeertarief. Bezoekers met een geldige parkeerpas hebben op de normale wijze toegang tot het parkeerterrein. Indien gewenst kan men uitwijken naar recreatiegebied Wylerbergmeer, Mookerplas of Groene Heuvels. Deelnemers en bezoekers worden verzocht zoveel mogelijk gepast te betalen.

Meer informatie over de Strong Viking Obstacle Run is te vinden op www.strongviking.com.

Recreatiegebied Berendonck is eigendom van Leisurelands. Meer over het recreatiegebied en over Leisurelands is te vinden op www.leisurelands.nl en op www.berendonck.nl.

Dit bericht delen:

Advertenties