41e Diosa familievoetbaltoernooi op 14 juni

Van onze redactie
6 juni 2015

Zondag 14 juni a.s. zal op sportpark “de Wissen” te Balgoy voor de eenenveertigste keer het Diosa familievoetbaltoernooi worden gehouden. Het toernooi begint ’s morgens om 08:00 uur en verwacht wordt dat de finale rond 17:30 uur zal worden gespeeld.  Een hele dag voetbal en feest voor jong en oud. 


Dit jaar hebben zich wederom een groot aantal teams ingeschreven, 18 senioren teams en maar liefst 18 jeugdteams zullen de strijd met elkaar aangaan. De winnaar van vorig jaar, de familie van Rossum, zal alles op alles zetten om ook dit jaar weer kampioen te worden. Gedoodverfde favorieten zoals, de rasechte Balgoyse families van Dijk, de Valk, Hammen, Klaassen en de familie van Beuningen zullen natuurlijk proberen dit te voorkomen.


Ook is er een jeugdtoernooi, waar de jeugd van Balgoy en omstreken aan deel zal nemen. Dit alles in een spannend en bovenal sportief familievoetbaltoernooi.


ronnie   Behalve kijken naar attractief voetbal is er op sportpark “de Wissen” aan de Eindsestraat nog veel meer te beleven. Voor de kinderen zijn er extra leuke attracties aanwezig, zoals een luchtkussen en er is de mogelijkheid om geschminkt te worden.  De dag zal gezellig afgesloten worden met één van de beste Feest-DJ’s van Nederland, DJ Ronnie.


Iedereen is van harte uitgenodigd om bij dit sportief en feestelijk familiegebeuren aanwezig te zijn.


Dit bericht delen:

Advertenties