Ladies Night bij Party en Congrescentrum Verploegen op 14 juni

Van onze redactie
6 juni 2015
Op 14 juni zal er een gezellige Ladies Night zijn bij Zalencentrum Verploegen te Wijchen.

14 juni ladies night verploegen wijchen   De enthousiaste organisatie vertelt: "Er zal een diversiteit aan stands aanwezig zijn: kleding, sieraden, wellness, nagelstudio, kappers, Forerver Living. En vele andere. Matsoe Matsoe komt langs met zijn kledinglijn Bad Ass Fashion en gaat met de bezoekers op de foto. Deze Ladies Night zal gehouden worden tussen 14.00 en 20.00 uur. De eerste 50 bezoekers ontvangen gratis een leuk gevulde Goodiebag. En is er een leuke verloting met prijzen.

Ook voor een heerlijk hapje en drankje kunt u terecht bij deze Ladies Night onder het genot van optredens van enkele artiesten deze dag, één artiest kunnen we al verklappen. De blotevoetenzanger van Nederland, Roy Raymonds, zal deze middag een spetterend optreden verzorgen, Roy weet in een zeer korte tijd de Ladies Night om te zetten naar een feestende massa.

Natuurlijk zijn wij zeer actief op social Media via onze facebookpagina  https://www.facebook.com/ladiesnightandday zijn er vele acties voor de Ladies Night in Wijchen. Als u op de welbekende 'Vind Ik Leuk'-button klikt, kunt u alles op de voet volgen en wie weet wint u een van de vele vrijkaarten die er verloot worden. De entree voor deze middag staat op € 2,00.

matsoe en roy wijchen   Ook koppelen we aan iedere Ladies Night een goed doel waarvaan wij zeker weten dat het goed besteed zal worden, in Wijchen zullen de Cliniclowns aanwezig zijn met hun welbekende Toet-Knuffels; deze zijn te koop voor slecht € 7,50 en daarmee steunt u een bijzonder goed doel. Graag tot ziens bij de Gezelligste Ladies Night van Wijchen en omgeving. Wilt u er zeker van zijn dat u een toegangsticket hebt mail dan naar info@leukeevenementen.nl en de kaartjes liggen klaar bij de kassa."

Dit bericht delen:

Advertenties