Gemeente Wijchen hoort graag uw ervaringen met de zorg

Van onze redactie
2 juni 2015


"Over de veranderingen in de zorg heeft u vast veel gelezen. Op 1 januari 2015 traden die veranderingen officieel in werking. Oók in de gemeente Wijchen dus.


Intussen zijn we een half jaar verder. Onze Sociale Wijkteams zijn volop aan de slag. Er gaat gelukkig veel goed. Maar er kunnen vast nog dingen beter. De nieuwe manier van zorg aanbieden is voor ons allemaal een ingewikkelde puzzel. Dat nog niet alle stukjes op de juiste plaats liggen, vind ik best logisch. Want grote veranderingen gaan nu eenmaal niet vanzelf.
Uw persoonlijke ervaringen

Als wethouder van welzijn wil ik heel graag uw persoonlijke ervaringen horen. Wat vindt u van onze Sociale Wijkteams? Bent u tevreden? Zijn er teleurstellingen? Houdt iedereen zich goed aan gemaakte afspraken? Is uw zorg nog steeds goed geregeld?
Elke woensdagmiddag van 17.00-18.00 uur

Samen met coördinator Weynand Rommens van onze Sociale Wijkteams ga ik de komende acht weken elke woensdagmiddag (vanaf 3 juni) een speciaal spreekuur houden. Gewoon op mijn kamer in ons gemeentekantoor. Daarvoor wil ik u bij deze hartelijk uitnodigen.

Weynand en ik zien u graag verschijnen. De koffie staat klaar! U kunt elke woensdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur gewoon even bij ons binnenlopen in het gemeentekantoor. Een afspraak maken is niet nodig. En is er iemand voor u? Wacht u dan even? Wij horen heel graag uw verhaal. Tot ziens!"

wethouder-engels   Rob Engels, wethouder welzijn

Dit bericht delen:

Advertenties