Buitenspeeldag, Brink(B)uurtje en Mini-disco bij De Brink

Van onze redactie
2 juni 2015

Er is weer van alles te beleven in Wijkcentrum De Brink komende tijd.


Brink_Buitenspeeldag_2015  

Woensdag 10 juni: Buitenspeelmiddag rondom Wijkcentrum de Brink

Woensdag 10 juni is weer de landelijke buitenspeelmiddag. Wijkcentrum de Brink doet dit jaar ook weer mee, samen met basisschool de Trinoom, buitenschoolse opvang De eerste stap en welzijnsorganisatie Pluryn. Er zijn tal van leuke gevarieerde kleine en grote activiteiten als; panna voetbal, springkussens, pony rijden, huifkar rijden, hockeyspel, oud hollandse spel(l)en en schminken. Iedereen is van 13.00 tot 16.00 uur van harte welkom. Voor actuele informatie kun je terecht op wijkcentrumdebrink.nl.



=======================================

brinkbuurtje logo grootVrijdag 12 juni: Brink(B)uurtje voor ouder en kind
Elke 2e en 4e vrijdag van de maand is er van 10.00- 11.30 uur in wijkcentrum de Brink een Brink(B)uurtje. Een gezellig koffie-uurtje voor ouders en kind. Je ontmoet andere ouders en je kind kan ondertussen leuk spelen met andere kinderen. Er is ruimte genoeg! Maar ook zonder kind(eren) ben je van harte welkom!


=======================================

Wijkcentrum de Brink Mini disco 13 juni  

Zaterdag 13 juni: Mini-disco 0-7 jaar
Zaterdag 13 juni is er een minidisco voor de jongste dansers en danseresjes van 0 t/m 7 jaar van 15.00 tot 17.00 uur. Vraag je favoriete plaatje aan bij de DJ. Entree €1,- met daarbij 1 glaasje ranja.

Dit bericht delen:

Advertenties