Samenwerking Wijchensnieuws.nl en 112 Nieuwsgroep

Van onze redactie
1 juni 2015
John Vrolijks en Ronald Loermans hebben uitgesproken om intenser te gaan samenwerken met als doel de Wijchenaren nog beter te informeren.

John vrolijks van www.wijchensnieuws.nl: “Als online en offline media willen we met de informatie die 112 Nieuwsgroep verstrekt omtrent de goede en snelle werking van de hulpdiensten, onze volgers beter informeren. Het feit dat zij de beste zijn wat betreft de snelheid van handelen heeft voor mij de doorslag gegeven.” Binnenkort volgt al een zeer speciale video.

Ronald Loermans van 112 Nieuwsgroep: “Snel goede informatie aan de burgers geven is het streven voor ons. Met de politie, brandweer en de ambulancedienst hebben we al jarenlang goede contacten. Op dit moment beheer ik als 112 Nieuwsgroep 125 websites door het hele land. Deze 125 websites zijn in hun regio lokaal erg betrokken en groot wanneer nodig, bijvoorbeeld bij een vermissing. Snelheid van handelen en correcte informatie bieden hebben prioriteit in ons vak. De samenwerking met de meest bekeken Wijchense website is ook voor ons belangrijk. Hierdoor kunnen we een nog grotere groep mensen bedienen!”

U ontvangt op wijchensnieuws.nl onder de knop 112 nieuws alle informatie over de hulpdiensten in Wijchen, Beuningen en Nijmegen.

Dit bericht delen:

Advertenties