Vierdaagse Orkest bruist van enthousiasme in Wijchen

Van onze redactie | Foto's: Jorick de Kruif
8 juli 2024

Op de gezellige Markt van Wijchen treedt aanstaande dinsdag 16 juli het Vierdaagse Orkest weer op. De show van regionaal talent dat altijd bruist van het enthousiasme begint om 19.30 uur. Toegang is gratis.

Enthousiast publiek
De Wijchense Hans Vermeulen is een van de ruim zeventig muzikanten en zangers in het Vierdaagse Orkest. “Ik verheug me weer erg op de drukke concertreeks. Het liefst speel ik in Wijchen. Het is altijd leuk om daar zo veel enthousiast publiek te zien”, vertelt de trombonist.

Naast Wijchen treedt het Vierdaagse Orkest op in Nijmegen, Groesbeek, Cuijk en Boxmeer. Het complete concertprogramma is te vinden op vierdaagseorkest.nl.

Pop, musical, rock en feestmuziek
Met muziek van onder andere Elvis, Muse, Son Mieux en de musical Wicked is de variatie groot tijdens de concerten. Het publiek kan genieten van vele bekende nummers, maar ook van muziek die zal verrassen. Zoals Olympic Fanfare and Theme van de beroemde filmcomponist John Williams. “Dit jaar staat dit stuk met stip bovenaan voor mij. Heerlijk voor de trompetsectie en een prachtig openingswerk”, vertelt trompettist Paul Linssen.

De muzikale leiding van het Vierdaagse Orkest is in handen van dirigent Bart van Zutven (1976), die het orkest al ruim 25 jaar met enthousiasme leidt. Stephanie Bongers - van Werkhoven (1989) is de coach van de zanggroep, waar ze zelf ook tussen staat te stralen tijdens de concerten.


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024