Nederlands Kampioenschap BMX in Wijchen op 7 juli

Van onze redactie
6 juli 2024

Zondag 7 Juli gaat het gebeuren: Het NK BMX in Wijchen.

Een evenement waar leden, vrijwilligers en bestuur enorm naar uitkijken, want dit jaar heeft FCV Wycross de eer om deze wedstrijd op het BMX circuit in Wijchen te organiseren.

Wekelijks zijn rijders, trainers en ouders te vinden op het moderne complex aan het Sint Jorispad, waar, op ieders eigen niveau, hard wordt getraind. "Door de inzet van onze vrijwilligers hebben we een geweldige accommodatie. Dit is beloond met de toewijzing van het Nederlands Kampioenschap."

Tijdens de wedstrijd nemen rijders uit heel Nederland in alle leeftijdsklassen en alle niveaus. Zowel de jeugd als de Nederlandse top zullen het tegen elkaar opnemen om te strijden om dé Nederlandse titel. De zusjes Smulders zullen niet op hun eigen baan in Wijchen strijden om de titel. Zij bereiden zich voor op de Olympische Spelen in Parijs.

"Veel van onze rijders nemen deel aan wedstrijden op regionaal, landelijk en internationaal niveau. 29 van onze Wycross-rijders hebben zich voor het NK op eigen baan weten te kwalificeren. Als vereniging zijn we hier trots op."

Wil je BMX racing een keer van dichtbij meemaken, kom dan zeker kijken. De wedstrijd start om 11 uur. Toegang tot het evenement is mogelijk vanaf de Arcus parkeerplaats. De entree bedraagt € 6,-.


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024