Meld je aan voor 'Vrijwilligers Bedankt!'

Van onze redactie
30 juni 2024

’t Mozaïek, MeerVoormekaar en de gemeente Wijchen nodigen alle Wijchense vrijwilligers van harte uit voor Vrijwilligers Bedankt!

"Op dinsdag 24 september heten we jullie graag welkom in theater ’t Mozaïek, Campuslaan 6, Wijchen. Als dank voor je inzet en blijk van waardering gaan wij jullie dan weer een gezellige middag of avond bezorgen met een verrassend programma.

Middag: van 14:45 – 17:30 uur
Programma: Vanaf 14:45 uur staat de koffie of thee met iets lekkers klaar.
Van 15:15 tot 16.30 uur trakteren we op een gezellig programma in de theaterzaal.
We sluiten de middag samen af met een borrel in de Huiskamer (einde 17.30 uur).

Avond: van 19:00 – 21:45 uur   
Programma: Vanaf 19:00 uur staat de koffie of thee met iets lekkers klaar.
Van 19:30 tot 20.45 uur trakteren we op een gezellig programma in de theaterzaal.
We sluiten de avond samen af met een borrel in de Huiskamer (einde 21:45 uur).

Dit jaar gaan we genieten van gezellige luister- en kijkvoorstellingen in de theaterzaal en zal er geen interactief programma zijn."

Aanmelden
Alléén via de website van ’t Mozaïek.
Bestel je gratis kaartje op www.mozaiekwijchen.nl/theater/voorstellingen

Reserveer je gratis kaartje voor de middag of de avond, vóór vrijdag 20 september. 1  kaartje per persoon. Toegang alleen op vertoon van kaartje.
Voor vragen of meer informatie over Vrijwilligers Bedankt!: Saskia de Waal van ’t Mozaïek, receptie@mozaiekwijchen.nl (telefonisch aanmelden niet mogelijk, alleen via de website)

2000 UNPLUGGED neemt je mee naar de sferen van de MTV Unplugged Sessions en de Top2000. Deze viermans-formatie op gitaar, toetsen en percussie, brengt dé muziek die ons allen verbindt in een sfeervolle ambiance. Het is tevens een mooie gelegenheid om wat meer te weten te komen over Top2000 artiesten, hun verhaal en over de noteringen in dé lijst der lijsten. Geniet van veelal Engelstalige liedjes en een aantal Nederlandstalige liedjes van grote hits en meezingers. De muzikanten hebben speciale en verrassende muzikale uitvoeringen uitgewerkt en zingen meerstemmig. Een muzikale reis met nummers van o.a. Nirvana tot De Dijk, van Elvis tot Prince, van Danny Vera tot U2 en van The Eagles tot Coldplay. Laat je verrassen en geniet van de heerlijke sfeer.


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024