Schilderen en kletsen met een gezellige club jonge mantelzorgers

Van onze redactie
10 juni 2024

In de eerste week van juni was het de nationale Week van de Jonge mantelzorger. MeerVoormekaar organiseerde een creatieve, ontspannen activiteit waar de jongeren wel raad mee wisten.

Ingezonden door Noor Jansen, MeerVoormekaar

Tijdens het schilderen werd er gekletst en gelachen. Ook deelden ze tips en complimenten aan elkaar uit. Ze kennen elkaar inmiddels steeds beter en voelen zich bij elkaar op hun gemak. “Nu alweer zin in de volgende keer.” En stiekem hopen ze ook dat er nog meer jonge mantelzorgers zullen aansluiten. De groep was deze keer wat kleiner dan normaal door de samenloop met de Avondvierdaagse. En ja, deze toppers op de foto zijn na de activiteit ook nog een aantal kilometers gaan lopen met hun klasgenoten!

Namens MeerVoormekaar en de jongeren, een uitnodiging aan álle jonge mantelzorgers: "Kom je de volgende keer ook? We doen altijd iets leuks met wat lekkers te eten erbij, waarbij genoeg ruimte is om elkaar rustig aan te leren kennen. Ook mag je je voorkeuren aangeven, we horen namelijk graag waar jij zin in hebt! Hopelijk tot de volgende keer!"

Neem contact op via www.meervoormekaar.nl


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen