Filmavond Soroptimistclub Batenburg Maas & Waal

Van onze redactie
19 mei 2024

De jubilerende 25-jarige Soroptimistclub Batenburg Maas en Waal houdt haar jaarlijkse filmavond in Theater de Molen op woensdag 22 mei 2024.
De opbrengsten van de avond gaat naar een organisatie die in vluchtelingekampen in Koerdistan Engelse lesgeven aan gevluchte Yezidi vrouwen en meisjes.

Film
C'è ancora domani breekt vanaf de première op het filmfestival van Rome record na record. De zwarte komedie, vertaald als 'Er is altijd nog morgen', werd de best bezochte film van het jaar en een van de tien best bezochte films ooit in het land.

Stijlvol en krachtig drama over een huisvrouw in het Rome van 1946, die de eerste stappen zet om zich te onttrekken aan de tirannie van haar man.

Deze film laat niemand onberoerd.
Reserveren en info via: www.theaterdemolen.nl

Soroptimistclub Batenburg, Maas & Waal
De Soroptimistclub Batenburg, Maas & Waal is een NGO en bestaat uit een 25-tal vrouwen uit Beuningen, Wijchen, Druten en Beneden-Leeuwen. Zij zetten zich in om de rechten, de positie en het leven van meisjes en vrouwen wereldwijd te verbeteren, zodat zij in staat zijn een bijdrage te leveren aan de samenleving. De 17 Sustainable Development Goals van de VN zijn mede richtinggevend voor onze basisactiviteiten.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen