Bibliotheek Wijchen brengt Europese Parlementsverkiezingen dichterbij

Van onze redactie
18 mei 2024

Woensdagavond 29 mei organiseert de Bibliotheek Wijchen een verkiezingsbijeenkomst over de aanstaande Europese Parlementsverkiezing, 19.30-21.00 uur. Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom, om vervolgens mee te doen met een leuk en laagdrempelig programma over de rol van de Europese Parlementariërs en het kiezen van een politieke partij.

De verkiezingsbijeenkomst wordt aangeboden door ProDemos, Huis voor democratie en rechtsstaat. De Bibliotheek Wijchen en ProDemos vinden het belangrijk dat je ook als je de politiek misschien niet op de voet volgt, op een toegankelijke manier meer te weten komt over onze democratische rechtstaat. Met de bijeenkomst willen we iedereen stimuleren om gebruik te maken van hun stemrecht.

Tijdens de verkiezingsbijeenkomst leer je waar de Europese Parlement over beslist en ga je aan de slag met onderwerpen die voor jou van belang zijn. We informeren iedereen op een luchtige manier over de verkiezingen. Zo leer je het verschil tussen ‘feit en fabel’ en denk je na over jouw eigen standpunten tijdens StemWijzer ‘over de lijn’.

Toegang is gratis, wel graag even aanmelden via deze link.

 


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen