Batenburg Baroque Festival: 12, 13 en 14 juli kaartverkoop van start

Van onze redactie
3 mei 2024

De derde editie van Batenburg Baroque Festival vindt plaats op 12, 13 en 14 juli 2024.
De kaartverkoop is van start. 
Hier lees je meer over het programma.

Zowel gerenommeerde ensembles en solisten zoals Holland Baroque en bariton Thomas Oliemans als aanstormende talenten zoals zangers Sophia Faltas en Roy van Vugt delen hun muziek op de historische locaties van het oude havenstadje Batenburg. Ook singer-songwriter Tim Knol en documentairemaker Sinan Can zijn van de partij. De concerten duren iets meer dan een uur en naast barokmuziek klinkt Brel, Arabische muziek en Harry Bannink. Een heerlijke wandeling met muziek, dineren in privétuinen samen met andere concertgangers of Bar Baroque bezoeken; naast concerten zijn er ook verschillende andere activiteiten. Dirigenten Tineke Steenbrink en Leander Schoormans verheugen zich op een tjokvol festivalkoor. Zo veel enthousiaste aanmeldingen!
Dit jaar zijn er voor het eerst enkele concerten in de vestingstad Ravenstein. Met je fiets op het pontje de Maas over en dan ben je er zo!

Het volledige programma vind je op www.batenburgbaroque.nl. Hier kun je meteen je kaarten bestellen. Kortom: de kaartverkoop is van start. Zegt het voort!

Wil je meedoen? Dat kan als sponsor, donateur, adverteerder of vrijwilliger. Neem contact op via info@batenburgbaroque.nl


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen