Let op! De invalidenparkeerplaatsen op het Europaplein hebben een andere plek gekregen

Van onze redactie
3 mei 2024
Vanaf nu zijn de eerste 2 plaatsen van het parkeerterrein alleen voor automobilisten die in het bezit zijn van een invalideparkeerkaart. Dit zijn de parkeerplaatsen tegenover de schuine ingang van de parkeergarage onder het Europaplein.
 
De vertrouwde invalideparkeerplaatsen zijn voorlopig niet meer bereikbaar. Dit komt omdat het oude gemeentekantoor wordt gesloopt. Hierbij worden grote machines gebruikt. Om dit veilig te doen, is het gebied om dit oude gebouw afgezet met hekken. De sloop duurt tot medio juni.
Het oude gemeentekantoor maakt plaats voor fase 1, De Burcht, van project Tussen Kasteel en Wijchens Meer (TKWM). Hier komen appartementen, commerciële ruimtes en een grand café. En daarmee wordt het een fijne plek om mensen te ontmoeten en om te wonen. Precies tussen de twee parels van Wijchen in, Kasteel Wijchen en het Wijchens Meer!
Wil je op de hoogte blijven over project Tussen Kasteel en Wijchens Meer? Volg dan de Facebookpagina van Tussen Kasteel en Wijchens Meer. Of meld je aan voor de nieuwsbrief op de website van TKWM.
 
Foto via Facebookpagina gemeente Wijchen: facebook.com/gemeentewijchen

Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen