Workshop 'Autisme en balans' bij Bibliotheek Wijchen

Van onze redactie
26 april 2024

Autisme: prikkels, balans en grenzen. Ons leven zit vol prikkels, geluiden, beelden, sociale media, er wordt veel van ons gevraagd. Als je autisme hebt is het verwerken van al die prikkels soms extra lastig. Hoe vind je een balans tussen wat moet en wat jij graag wilt?

Diana Guldenaar van Rosemarijn gezinsbegeleiding geeft een workshop op dinsdag 14 mei van 20.00-21.30 uur (gratis toegang) waarbij ze informatie geeft en de deelnemers ervaringen/tips kunnen uitwisselen. Aanmelden is verplicht via deze link of ga naar de balie in de bibliotheek aan de Campuslaan.

Diana Guldenaar is de drijvende kracht achter Rosemarijn Gezinsbegeleiding. Het is haar overtuiging dat kinderen en jongeren van nature willen groeien en ontdekken.
Door beperkingen als autisme en ADHD, maar ook door een ingewikkelde gezinssituatie, kan de opvoeding en ontwikkeling van een kind vastlopen. Omdat het kind onderdeel is van een gezin, gaat zij met het hele gezin op weg naar herstel en verbetering. Diana biedt daarvoor ambulante (intensieve) gezinsbegeleiding in Gelderland en diverse andere regio’s.

Autismeweek 2024 - Thema: De kunst van het evenwicht


Dit bericht delen:

Advertenties