Fanavond duo Jersey op Hemelvaartsdag 9 mei

Van onze redactie
17 april 2024

Erich en Kees van der Velden beter bekend als het muzikale duo Jersey steken hun enthousiasme niet onder stoelen of banken als hun feestavond ter sprake komt: “We hebben enorm veel zin in Hemelvaartsdag 9 mei - fanavond Jersey.” 

Het is voor het vijfentwintigste opeenvolgend jaar in hun drieëndertigjarig bestaan dat deze fanavond wordt gehouden. “In coronatijd konden we noodgedwongen geen traditionele fanavond houden. Maar we zijn weer helemaal terug op ons oude niveau, want het podium is de beste en leukste plek voor ons die er is. Het is het geluksgevoel wat bij ons opkomt als wij op het podium staan, wij maken mensen vrolijk en daarmee maken wij onszelf ook blij. Het is een win-winsituatie. Sowieso is het altijd een verbinding die er ontstaat, wanneer wij door onze muziek mensen kunnen laten dansen en feesten. Soms staan er mensen die denken: jullie doen maar. En als die vonk dan overslaat is dat de mooiste beloning die we kunnen krijgen.”

Dansen en feestvieren zijn activiteiten voor jong en oud met een heel belangrijk sociaal aspect. "Sinds dat we met Jersey 33 jaar geleden zijn begonnen, is het eigenlijk meteen gaan lopen. Inmiddels hebben we al aardig wat feestjes gehad en staan er zeker nog heel aantal op de planning. We krijgen vaak de reactie: alles klopt gewoon, echt alles. Daar worden wij heel blij van als wij dat horen. En dat willen wij graag met iedereen delen op onze fanavond."

Voor meer informatie: Jersey feestavond – Hemelvaartsdag 9 mei – zaal Thekes Alard van Herpenplein 9 Herpen – gratis entree – aanvang 20:00u – gastartiest Marco de Hollander
info: www.orkestjersey.nl


Dit bericht delen:

Advertenties