AWC in de 'Hoek' gedreven onder stralende zon

14 april 2024

Zaterdag 13 April was Hoek de tegenstander van AWC, uit het verre Zeeuws-Vlaanderen. Onder een stralend zonnetje met een goedgevuld terras trapten de jongens van AWC af tegen de nummer 12.

Hoek had vanaf het beginsignaal al vrij snel een overwicht wat in de 12e minuut resulteerde in een flitsende een/twee in de zestien waar vervolgens de nummer 10 Rik Impens de 0-1 scoorde.

AWC was wakker geschud en gaande de eerste helft raakte de wedstrijd meer in balans.
Youri Hubers zorgde met een kopbal voor het eerste gevaar. Met nog wat dreigende acties in de zestien kwam AWC steeds beter in de wedstrijd.
Met 0-1 werd de rust aangevangen.

Toen de tweede helft nog geen 6 minuten bezig was, scoorde Glenn Diedhiou de 0-2. AWC bleef met veel inzet proberen het tij te keren, helaas kon de 0-3 in minuut 56 niet voorkomen worden. Toen ook nog de 0-4 in minuut 66 viel was de wedstrijd gespeeld.

Als afsluiting nog wel een mooie aanval via Boy/Thijmen en Daan en een kopbal van Youri op de paal.