Line-up Tributeparty in Park Brakkenstein bekend

Van onze redactie
27 februari 2024

Twaalf tributebands uit de hele wereld komen samen in Nijmegen, inclusief originele Santana-bandleden. Tickets nu verkrijgbaar.


Niels Geusebroek speelt een tribute to Coldplay in 2021. Fotocredits Marcel Krijgsman.jpg​

Bob Marley, Michael Jackson, Toto, Bryan Adams, UB40 en Coldplay, slechts een greep van de bands en muzikanten wiens muziek live te horen is in Park Brakkenstein. De beste tributebands van de hele wereld komen hier samen op 22 en 23 juni bij de 18e editie van Tributeparty. De organisatoren maakten onlangs bekend dat ze, na jaren in Groesbeek, dit jaar voor het eerst het festival op een nieuwe locatie organiseren. Nu is de volledige line-up bekend en de officiële kaartverkoop van start gegaan via de website. Het is mogelijk om een ticket aan te schaffen voor één dag of het hele weekend.

Twaalf bands telt de volledige line-up van Tributeparty. Onder hen schittert de Bryan Adams Tribute Denmark met een eerbetoon aan de tijdloze hits van Bryan Adams. Niels Geusebroek sings Coldplay, Rootsriders zorgen voor reggae met de hits van Bob Marley, terwijl Led Zeppelin's Physical Graffiti garant staat voor een iconisch rockoptreden. Shake-Shake-Shake-tributeband sluit het festival met de hits van KC & The Sunshineband swingend af.

Tributeparty haalt al 18 jaar de beste tributeartiesten naar ons land. De laatste tijd is er extra aandacht voor tributebands, mede door het SBS6-programma Battle of the Bands. Finalist Fortunate Sons schittert ook op het event met hun CCR-performance, zij treden op zaterdag op. Toto Live Experience, die ook meededen aan het programma, laten op zondag hits als Rosanna, Hold The Line en Africa horen.


Michael Jackson, Ben,.

Santana met originele bandleden
Op zondag staat ook Magic of Santana geprogrammeerd. Deze tributeband treedt op met twee originele Santana-bandleden: Alex Ligertwood en de originele zanger Tony Lindsay.

Afterparty:

Dagtickets en weekendkaart: tot 12 jaar gratis toegang
Dagtickets zijn verkrijgbaar voor €37,- en weekendtickets voor €60,-. Tributeparty verwelkomt festivalgangers van alle leeftijden, met gratis toegang voor kinderen tot 12 jaar. Een ideale gelegenheid om het festival tot een familie-uitje te maken, hoewel er geen specifieke voorzieningen voor kinderen zijn.

De volledige line-up op zaterdag 22 en zondag 23 juni:

Zaterdag
CCR - Fortunate Sons
BRYAN ADAMS -  Bryan Adams Tribute Denmark
COLDPLAY - Niels Geusebroek sings Coldplay
BOB MARLEY - Rootsriders
LED ZEPPELIN - Physical Graffiti
CHIC - Nile Rodgers Dance Dance 

Zondag
TOTO - Toto Live Experience
MICHAEL JACKSON - Ben a tribute to Michael Jackson
SANTANA - Magic of Santana
UB40 - Johnny 2 Bad
GOLDEN EARRING - The Clarks
KC & THE SUNSHINEBAND -  Shake-Shake-Shake Tributeband

Foto: Bryan Adams tribute - foto Rob Herstel.


Dit bericht delen:

Advertenties