Wijchens Kindertheater Bombarie op 23 maart in ´t Mozaìek Wijchen

Van onze redactie
27 februari 2024

WAT IS JOUW LIEVELINGSKLEUR?

KOM JE OOK naar de gezellige voorstelling van  Wijchens Kindertheater Bombarie op zaterdag 23 maart 2024 bij ‘t Mozaïek in Wijchen? Ze treden op om 12.30 uur en om 15.30 uur. Bestel je kaartje via de site www.kindertheaterbombarie.com

Het belooft weer een kleurrijke en vrolijke familievoorstelling te worden. Wat kun je verwachten? Veel lol, actie, verrassingen, interactie, humor, sfeer en een lach en een traan. "We verklappen nog lekker niet waar de show over gaat!" Kleine tip van de sluier:

“WAT IS JOUW LIEVELINGSKLEUR?”

Wijchens Kindertheater Bombarie bestaat uit een hechte en leuke groep spelers en vrijwilligers. De voorstelling van dit jaar is gemaakt voor kinderen van 4+ en hun familie. "En waarom noemen we het een familievoorstelling en niet een kindervoorstelling? Omdat wij vinden dat het leuk is voor jong én oud. Dit jaar zijn we aan de slag gegaan met een nieuwe regisseur: Rob van Vliet." “Door improvisatie is deze voorstelling gaan leven”. “Het is vernieuwend, nog nooit getoond, dus uniek”, zoals Rob van Vliet zegt.  “Ook zit er een echt verhaal in met een boodschap: Je bent goed zoals je bent”.

"Naast de spelersgroep zijn we nergens zonder onze vrijwilligers van het decor, de kleding, de grime en de techniek."

Dus koop die kaarten nu maar! PUNT UIT!!

PUNT UIT!

 


Dit bericht delen:

Advertenties