Pop-up restaurant voor het goede doel Happietaria zoekt pand!

Van onze redactie
9 februari 2024

Happietaria Nijmegen is hét pop-up restaurant voor het goede doel, opgezet door studenten op vrijwillige basis: "Over minder dan twee maanden zullen we onze deuren openen, maar er is één probleem: een pand ontbreekt!"

Happietaria zal dit jaar voor de 13e keer haar deuren openen in Nijmegen, volledig gerund door vrijwilligers afkomstig uit de vijf christelijke studentenverenigingen uit Nijmegen. "In de maand april willen wij ons restaurant vijf weken lang openen, om te koken voor inwoners van Nijmegen en omstreken. Ons streven is om €30.000,- op te halen voor veilig drinkwater in Oeganda. Via de stichting Tearfund zal geld besteed worden aan waterreservoirs aanleggen, voorlichtingen geven en rampenpreventie."

"Sinds september zijn we druk op zoek naar panden, maar na circa vijftig panden benaderd te hebben, hebben we helaas geen succes. De draaiperiode komt steeds dichterbij, de druk wordt hoger, de zoektocht spannender, daarom hebben we jouw hulp nodig! Heb jij de gouden tip voor ons? Ken of ben jij iemand met een locatie waar we dit prachtige project kunnen draaien, en die voldoet aan de volgende criteria:

  • Pand met horecabestemming
  • Bereikbare locatie in of dicht bij Nijmegen
  • Plek voor 40 à 50 gasten
  • Keuken en sanitair aanwezig

We hopen dat we het hoofd boven water kunnen houden, en ons restaurant voor het goede doel kunnen openen!"

Mocht jij Happietaria Nijmegen verder kunnen helpen, stuur dan een mailtje naar: pand.nijmegen@happietaria.nl


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024