Ludique! met 'LevensLONG' (reprise) bij theater 't Mozaïek Wijchen

Van onze redactie
7 februari 2024

Ongekend mooi, prachtige zang, ontroerend ervaring, ronduit fantastisch! Ons publiek kwam superlatieven tekort na de voorstelling van Ludique! op 24 maart 2023.

Ook de theatermedewerkers van ’t Mozaïek waren zwaar onder de indruk van deze unieke voorstelling en de artiesten en hun producent Kristof Rutsaert, de weduwnaar van Robert Long, roemden de sfeer in onze theaterzaal. Dit is voor ons reden genoeg om iets te doen, dat we nog niet eerder hebben gedaan: deze voorstelling gaan we herhalen!

Wij gunnen nog veel meer mensen deze enerverende theaterervaring en vermoeden dat er ook nog wat publiek een tweede keer wil komen kijken. Want hoewel we het hieronder proberen te omschrijven, deze voorstelling moet je gewoon zelf ervaren!

Tijdens “LevensLONG” vertelt Ludique! levensecht persoonlijke anekdotes en verbindt zo hun eigen verhaal op unieke wijze met de muziek en tijdloze teksten van Long. Met hun eigentijdse manier van theater maken geven zij deze internationale voorstelling invulling, en bovenal zullen voor het eerst ook de Duitstalige nummers van Long in de Nederlandse theaters te horen zijn. Ludique! weet tijdens hun muziekvoorstellingen op kenmerkende wijze verschillende talen in elkaar te laten overvloeien en ook ditmaal zal zowel muzikaal als tekstueel de taal van de liefde overwinnen in al zijn facetten.

Een intieme voorstelling waarbij de kracht van de muziek en de liefde in alle talen weerklinken. Puur en Persoonlijk.

Ludique! Bestaat uit twee jonge, bevlogen theatermakers, Gerald Drent en Martijn Mulders, die op geheel eigen wijze en manier hetgeen doen waar ze het best in zijn: Via de bühne communiceren met het publiek, in de breedste zin van het woord. Hun androgyne verschijning is eigen en hun natuurlijke manier. Kwaliteit en professionaliteit staat voor hen bovenaan.

Er zijn nog kaarten te boeken via www.mozaiekwijchen.nl 
Datum: woensdag 21 februari 2024. Tijd: 20.15 uur. Prijs: €24,00

Fotograaf: Peter van der Zwaag


Dit bericht delen:

Advertenties