Carnavalsoptocht op vrijdag 9 februari door de kinderen van de Antoniusschool in Alverna

Van onze redactie
5 februari 2024
Op vrijdag 9 februari kunt u vanaf half 10 in de ochtend komen kijken naar een gezellige en feestelijke carnavalsoptocht van de kinderen van de Antoniusschool uit Alverna. Het belooft een geweldige optocht te worden, waarin de klassen zich presenteren in het thema 'Liefdesjoar'!
 
Ook de kinderen van kinderopvang de Eerste Stap doen mee! En extra bijzonder.... Ook onze eigen schoolprins Jens d'n Urste zal met zijn gevolg een prominente plek krijgen in de optocht. Als klap op de feestelijke vuurpijl is zelfs de hertog Leon d'n Urste met zíjn gevolg van de partij.
 
De optocht start voor de Antoniusschool op de Heumenseweg en zal lopen via de Leostraat, Clarastraat, door de Dominicusstraat en via de Eliasstraat terug naar de Heumenseweg. Bijzonder om te vermelden is dat vele bewoners van Alverna een persoonlijke uitnodiging in de brievenbus hebben ontvangen en in heel Alverna reclame wordt gemaakt voor deze feestelijke carnavalsoptocht. Dus.... u komt toch ook kijken naar de carnavalsoptocht van de Antoniusschool in Alverna?

Dit bericht delen:

Advertenties