Boessenvloeren de nr. 1 in de regio met PVC-vloeren!

Van onze redactie
7 december 2023

Anno 2023 zijn er ontzettend veel verschillende mogelijkheden om je vloer te bekleden. De laatste jaren zijn vloeren van PVC enorm populair geworden. Het is flexibel, dun en het is verkrijgbaar in diverse prints. Daarnaast zijn de vloeren modern, duurzaam en hebben de beste prijs! 

Boessenvloeren is in de regio de absolute marktleider. Eigenaar Alex Boessen vertelt: “Samen met de klant zoeken we oplossingen op maat voor onze PVC-vloeren - en dat gaat al zo’n 38 jaar prima! In Wijchen hebben we, naast bij veel particulieren, ook al in veel winkels, bedrijven en kantoren onze vloeren mogen leggen. In de loop der jaren zijn we tevens nogal gegroeid op de vakantiemarkt en hebben we veel expertise verkregen met het inrichten van complete vakantieparken en resorts. Ook sportscholen en zorginstellingen zijn bekend terrein voor ons en het werkveld reikt inmiddels ook al verder dan de grens van ons land.” 

Boessenvloeren uit Wijchen werkt, naast in heel Nederland, ook in Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk en Tsjechië. Alex en Amanda doen dit met een enthousiast team dat met regelmaat vakgerelateerde cursussen volgt. “Voor onze gedreven en vakbekwame medewerkers is alleen het allerbeste resultaat goed genoeg!”, weten de Wijchense topondernemers. Bekijk alles op de vernieuwde website www.Boessenvloeren.nl of bel 06-51630855.


Dit bericht delen:

Advertenties