Prachtig nieuwe behandelruimte aan Stationslaan voor BMF TAO Centre!

Van onze redactie
4 december 2023

Het BMF TAO Centre heeft aan de Stationslaan 26B een prachtig nieuwe behandelruimte geopend. Het BMF TAO Centre is, zoals u ongetwijfeld weet, een paramedisch centrum dat de westerse wetenschap combineert met Chinese bewegings- en gezondheidsleer. Door middel van een holistische aanpak kom je mentaal en fysiek weer in balans. Je kunt er onder andere terecht voor mindfulness, coaching, yoga, Qigong en massages. Vanaf nu biedt het centre echter meer massages! 

U moet hierbij denken aan massages zoals hot stone, cuppen, quasha, acupressuur en tui-na. En Martien Vermolen (foto),  bekend van OMS Vermolen, zal er Ayurvedische massages gaan geven. Enthousiast laat de Wijchense specialist weten: “In anderhalf uur wordt het hele lichaam gemasseerd met warme oliën. De massage is ontspannend en heeft ook fysieke voordelen, zoals het verminderen van spierspanning, lymfedrainage en geeft een gevoede huid van top tot teen. Tevens komen er vaak veel spanningen en emoties los tijdens een massage. Bij het BMF TAO Centre zijn we erop getraind om dit te herkennen en je verder te helpen.” Afspraken met Martien kun je maken via info@vermolenmv.nl.

De nieuwe ruimte is neutraal en rustig ingericht, zodat ook andere behandelaars/medisch specialisten hier terecht kunnen. 

Het BMF TAO Centre is daarom eveneens op zoek naar meerdere behandelaars en heeft een voorkeur voor (ergo)therapeuten, logopedisten, psychologen, diëtisten, acupuncturisten, pedicuren, manicuren of thuiszorg. Hiervoor kunt u er terecht van dinsdag tot en met vrijdag, zaterdag en zondag in overleg.
Geïnteresseerd? Neem dan contact op via www.bmfcentre.com
info@bmfcentre.com
Stationslaan 26B Wijchen


Dit bericht delen:

Advertenties