Dansseizoen Mountain Dancers spetterend van start op 9 december

Van onze redactie
2 december 2023

Het nieuwe toernooiseizoen van de Mountain Dancers gaat van start. De dansgroepen trappen het seizoen af met een spetterende première. De dansgroepen hebben, onder leiding van hun train(st)ers, keihard getraind om nieuwe fantastische dansen te kunnen presenteren.

Zeven dansgroepen zullen het podium betreden. De minioren (6 t/m 8 jaar) voeren een prachtige dans op met een Disney-thema. De junioren (8 t/m 12 jaar) hebben 2 nieuwe dansen ingestudeerd. Een moderne dans en een karakterdans. Dan zal er nog een jeugdgroep (11 t/m 13 jaar) dansen met een moderne dans. Ook is er een prachtige duo-dans te zien. De hoofdklasse groep (13 t/m 21 jaar) betreedt het podium met een moderne dans en een karakterdans.

Alle dansers hebben prachtige danspakken aan. Een groep vrijwilligers heeft hard gewerkt om deze pakken te maken. Het is mooi om te zien hoe alle groepen staan te stralen op het podium in fantastische creaties.

Na de première op zaterdag, staat op zondag het eerste toernooi op de agenda. De Mountain Dancers hopen daar een gooi te doen naar de prijzen.

De première vindt plaats op zaterdag 9 december a.s. in Dorpshuis De Oase, Graafseweg 570 in Alverna. De zaal is geopend vanaf 18.30u, het programma start om 19.00u. De entree, € 4,- volwassene, € 2,- kind, komt volledig ten goede aan de vereniging.

In de pauze is er een loterij, waarbij veel leuke prijzen te winnen zijn. De lootjes zijn tijdens de avond te koop.


Dit bericht delen:

Advertenties