Stem op de Wijchense Sharon Wijnen, finalist Miss Beauty of Gelderland!

Van onze redactie
20 november 2023

Sharon Wijnen is een 19-jarige Wijchense die woonachtig is op de Blauwe Hof. Ze doet de opleiding Medewerker Evenementenorganisatie en is tevens regelmatig werkzaam als model.

Op de vraag waarom ze meedoet aan de Miss Beauty Verkiezing antwoordt ze: “Eigenlijk wilde ik laten zien dat je je dromen achterna kan gaan, ook al ben je niet perfect. Ik vind het superleuk om met de meiden samen te leren en nieuwe vriendschappen aan te gaan. We zijn al weken bij elkaar om fotoshoots en trainingen te doen. Daar leren we veel over bijvoorbeeld catwalk lopen, dansen, houding, praten in het openbaar en dat gewoon superleuk.”

Had je verwacht dat je finalist zou worden? “Ik was niet zo heel erg zenuwachtig en dat scheelde een hoop. Natuurlijk was ik dolgelukkig toen ik mijn naam hoorde. Ik zit tenslotte wel bij de laatste 21 van de honderden aanmeldingen.”

Wat wil je als Miss gaan uitstralen? “Ik vind dat we de aarde moeten omarmen en ontbossingen moeten tegen gaan. Het milieu is  superbelangrijk. Tevens wil ik uitstralen dat je je dromen kan laten uitkomen. Als je er met de juiste instelling voor gaat, kun je veel bereiken. Je zult natuurlijk wel tegenslagen moeten kunnen incasseren. Je moet echt naar jezelf luisteren en niet teveel andere meningen je leven laten bepalen. Vooral als dat negativiteit is. Luister naar je hart!”

Op vrijdag 15 december is de finaledag in Zutphen. Wij als Wijchenaren kunnen ervoor zorgen dat Sharon door stemmen een kans heeft om Miss Beauty of Gelderland te worden. Sharon: “De stemmen tellen voor 15% voor de totale uitslag. De rest moet ik zelf doen. Wat wel super is, dat als stemt er dan 20% naar de Linda Foundation gaat. Die houdt zich bezig met armoede in Nederland. Zij helpen arme gezinnen!”

Stemt u hier voor Sharon Wijnen uit Wijchen. 

Wilt u een bijdrage doen aan de Linda Foundation, dan doet u dat hier

We wensen onze Sharon Wijnen heel veel succes!! 


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen