Diva Turner – Tina Turner Tributeband in 't Mozaïek Wijchen

Van onze redactie
20 november 2023

Staconcert - Afterparty met DJ André

Voor hun deelname aan seizoen 2 van The Tribute: Battle Of The Bands 2023 op SBS6 heeft heel Nederland kennisgemaakt met deze swingende en professionele topband. Zowel publiek als jury waren zeer onder de indruk van de energie, podiumpresentatie en het muzikaal niveau.

Acht ervaren muzikanten die van ieder optreden een feestje weten te maken. Met een frontvrouw die ieder optreden vol overgave en emotie brengt.

Zangeres Mariska Lunes wist op jonge leeftijd al dat ze zangeres wilde worden. Als een echte entertainer kreeg ze dan ook iedereen aan het dansen en stond snel bekend als veelbelovend zangeres en “de Haagse Tina Turner”!. Een optreden bij de Soundmixshow en een optreden bij het muziekprogramma Toppop zorgde voor meer bekendheid en daarna volgde talentenjachten als Popstars, The X Factor en My Name Is.

De Tina Turner tributeband Diva Turner is een volledige showband compleet met, toetsenist, saxofonist, gitarist, drummer, twee achtergrond zangeressen en saxofonist voor de ultieme Tina Turner beleving!

De grootste hits zitten uiteraard in deze show zoals Proud Mary, Nutbush City Limits, What’s Love Got To Do With It, Private Dancer en nog veel meer.

Er zijn nog kaarten te boeken via www.mozaiekwijchen.nl

Datum: zaterdag 2 december 2023 
Tijd: 20.15 uur
Prijs: €19,50

Fotograaf: Tributeworld


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen