Programma Benefietavond voor Radboud Oncologiefonds in ’t Mozaïek bekend!

Van onze redactie
17 november 2023

Na de succesvolle eerste Wijchense editie van de Benefietavond in 2022, wordt dit prachtige initiatief van Kitty Trepels-van Mil vervolgd, waarvan de opbrengst het waardevolle onderzoek van het Radboud Oncologiefonds ondersteunt, op dinsdag 6 februari 2024 om 20.00 uur.

Omlijst door het sfeervolle popkoor N’Core is deze Benefietavond ten bate van het Radboud Oncologiefons de absolute top als het gaat om de combinatie tussen amusement en inhoud.

Vorig jaar kreeg de eerste Wijchense editie in Theater ’t Mozaïek al enorm veel lovende reacties, dus kon een tweede Benefietavond niet uitblijven.

Op het programma van dinsdag 6 februari 2024 staan:

  • Betekenisvolle muzikale pareltjes van singer-songwriter Maarten Peters
  • Waardevolle verhalen van de Wijchense ervaringsdeskundige Loesan Peters (bekend van het Odensehuis)
  • Inspirerende bijdragen van top-oncologen van het Radboud UMC
  • Relativerende humor van cabaretier Kees van Amstel
  • Warme muziek van zanger, gitarist én rasverteller Ed Struijlaart

Kitty zelf is inmiddels 12,5 jaar kankerpatient en absoluut uniek in het omgaan hiermee. Ze maakt theaterstukken, schrijft boeken en inspireert medische studenten in het menselijk omgaan met patienten. Zij organiseerde deze benefietavond al jaren in Nijmegen en zocht naar een nieuwe locatie hiervoor. We zijn er trots op dat we organisator zijn en hebben in Wijchen ook nog een aantal enthousiaste vrijwilligers gevonden om deze avond mee vorm te geven. Samen gaan we voor een jaarlijks terugkerend evenement dat inhoudelijk, artistiek en financieel écht iets bijdraagt in het onderzoek naar en het vinden van oplossingen voor de behandeling van kanker.

Van de opbrengst van alle verkochte tickets gaat een groot deel naar het Radboud Oncologiefonds, dat zorgt dat het geld direct naar onderzoek naar kanker in het Radboud UMC gaat.

U bent van harte uitgenodigd voor deze avond en neem vooral uw vrienden, familie, collega’s en buren mee!

Datum: dinsdag 6 februari 2024 - Tijd: 20.00 uur - Locatie: Theater ’t Mozaïek


Maarten Peters 


Kees van Amstel


Ed Struijlaart


Loesan Peters

 

 


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen